Fa nyílászáró

Fa nyílászárók olcsón

Amennyiben igazán gyönyörű, időtálló és természetes nyílászárókat keresel, akkor a fából készült nyílászárók számodra a megfelelő választás. A „fa” nyílászárók, a valódi tradicionális ajtóink, ablakaink. A fát, a követ, a fémet használjuk évezredek óta az építkezésekhez. A fa különleges törődést igényel. Különleges törődést, amikor elültetjük, amíg növekszik. Különleges törődést a kivágásnál, a feldolgozásnál. Ma már a természettudatosság jegyében sokkal jobban ügyelünk a fákra. Sokkal jobban vigyázunk rájuk és igyekszünk újra ültetésekkel megtartani a természet egyensúlyát a világban.

A fának ez a kitüntetett szerepe, a fa különlegessége, egyedisége az, ami valóban drágábbá teszi a más anyagokból készült nyílászárókhoz képest. Azonban az árat számtalan tényező befolyásolja. Nem elég ma már önmagában a bekerülési árat nézni. Fontos az ár mellett a termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat és az idő tényezőjét is figyelembe venni.

 

Mik vannak egy fa nyílászáró árában?

A fából készült nyílászárók kifejezetten azok a termékek, amelyek nagyban megnövelik az ingatlanok értékét. A minőségi fanyílászárók élettartama jóval hosszabb. Könnyebb, igazán tisztítani is őket. A műanyag nyílászárókra mondják, hogy egy ronggyal könnyen áttörölhetőek. Azt azonban kevesen fűzik hozzá, hogy a műanyag elektrosztatikus hatása miatt jobban magához is vonzza a port. Így a frissen tisztított műanyag nyílászárókon, különösen a standard fehéreken nagyon hamar újra felfedezzük a port.

A fa nyílászárók karbantartása, időszakos felújítása is sokkal egyszerűbb. Napjaink műanyag és elektronikus dolgai sokkal inkább úgy készülnek, hogy idővel újra kelljen cserélni őket, mert javítani már nem éri meg azokat. Így az időt is figyelembe véve a fanyílászáróba beruházni sokszoros megtérülést jelent.

Mi, hogy még könnyebbé tegyük a választást és az időben hatványozott megtérülés mellett is lehetővé tegyük, hogy olcsón juthass fa nyílászárókhoz, egy sor szolgáltatást mellé tettünk.

Ingyenes helyszíni felmérés, 10% kedvezmény kupon, ami a honlapunkról letölthető és ha mielőbb ajánlatot kérsz még ingyen a helyszínre is szállítjuk. Sőt mivel mi olyan alapanyagokból, olyan funkciókkal gyártatjuk le a fanyílászáróid, hogy számodra a legoptimálisabb legyen, így a költségeket is nagymértékben tudjuk befolyásolni. Így, ha fa nyílászárókat keresel olcsón, akkor még most kérj ajánlatot.

Fanyílászáró ajánlat kérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük