A bejárati ajtó – nemcsak egy fotó.

A bejárati ajtó választása során a legtöbb esetben, a keresőkből ajtó webáruházakba jutunk. Olyan felületekre, ahol 1 termék = 1 fotót jelent + ez árakkal van ellátva. A választást, döntést ilyen esetekben két-háromféle szempont alapján tudjuk meghozni.

  1. Hogyan néznek ki a bejárati ajtók a fotókon.
  2. Milyen árak vannak a fotók mellett.
  3. Milyen funkciók szerepelnek a termék leírásban.

Ez a típusú termékválasztás azt feltételezi, hogy a vásárló tökéletesen tisztában van az ajtók műszaki paramétereivel és azzal is, hogy az ő lakásához, otthonához, házához, milyen ajtó illik a leginkább.

A weshopos információk alapján ezeknek elegendőnek kell lenniük a döntéshez.

Mi csakis az adott épülethez illő ajtókat kínálunk!

Sőt a termékár alapján: csökkenő vagy növekvő sorrendbe rendezés is működik, emiatt az általunk kalkulált keretösszeghez illesztve szinte biztosak lehetünk, hogy ár/érték arányban a legjobb megoldásokat találjuk meg.

A kiválasztott ajtó, máris a kosár felületére kerül, elfogadjuk a megadott felhasználói feltételek mindegyikét és megrendeljük. Azután várhatjuk az ajtó megérkezését mindenféle rizikó nélkül. Várhatjuk, az adott időpontban, hogy a mesteremberek beilleszthessék azt a megadott helyre.

Azonban, aki vásárolt már valaha egy ajtót webáruházból, legyen az még a legegyszerűbb típus is, nem beszélve a bonyolultabb termékek széles köréről – mondjuk egy zuhanyzó ajtó – az tudja, hogy amint a beszerelésre kerül a sor, ez az a pillanat, amikor egy sor probléma is kiderül.

S ilyenkor, ha már ott a bejárati nyílászáró, s a mesterek is erre a napra időzítették a munkát, akkor nincs mit tenni valahogyan be kell építeni azt.

fából készült egyedi ajtók bejáratokhoz

S itt szokott bekövetkezni minden, ami csak probléma lehet. Szorul, lötyög, de sehogy se illeszkedik pontosan a helyére, a nyitás nehézkes. Némely funkció, ami a leírásban szuper volt nálunk nem is fog működni. A fotókon csodás színe van a műanyag bejáratnak, sőt annak valamennyi fajtájának, a napfényen viszont már kissé máshogyan mutat, mint a számítógép képernyőjén láttuk.

Csak akkor van rendben az ajtó, ha beépítés után is minden rendben vele

Amikor végre a helyére kerül, akkor a nehézkes beépítés miatt, itt-ott kicsit megsérül vagy a tokot kell bővíteni, nem éppen az ajtóhoz illő anyaggal, így az fog látszani.

Igen-igen messziről nem látszik az, de mi, akik használjuk, azokat mindig zavarni fogják ezek a hibák. S biztosan lesz olyan családtag, ismerős, aki szintén észreveszi, ezzel még jobban bosszantva minket.

Azonban, amikor a beépítés során a mester már fehér vagy vörös a dühtől, akkor már nem merjük azt mondani, hogy ez így még se lesz jó.

Szerintünk éppen ezért a bejárati ajtó nem ez, s ha szeretné elkerülni ezeket a gondokat, akkor csakis az adott helyre készülő, valóban egyedi bejárati ajtók azok, amik megfelelnek Önnek.

Megfelelő egyedi ajtót, bejáratnak

egyedi fa ajtó bejáratnakAz igazság az, hogy a bejárati ajtókat a legritkább esetben cserélik ki. Hiszen a jól megválasztott kültéri nyílászáró, gyakorlatilag az épülettel, házzal együtt öregszik meg. Amikor ilyen ajtók cseréjére kerül sor, akkor ott már nagy gond van.

Nem zár rendesen, nehézkes a nyitás/zárás. Süvít be mellette, alatta a hideg levegő télen. Szóval bejáratot csakis a legvégső esetben cserélünk.

Az mondtuk a jó bejárati ajtók együtt öregszenek az épülettel. Mi emiatt javasoljuk mindig a fa ajtókat, mert azokra ez valóban igaz. A fa élő szervezet, változik, érik, idomul, együtt él a környezetével. A műanyag bejárati ajtó, inkább csak vetemedik. A műanyag bejárati ajtók esetében is sok mindent megtesznek azért, hogy minél jobban hasonlítsanak a fához, de akkor már miért nem fa nyílászárót választunk? ami gyakorlatilag örök életre szól, nem úgy, mint a pvc.

A fa nyílászárók újíthatók, az acél vasalatok cserélehetőek, a felületek újra festhetőek. Több évig karbantartás nélkül megőrzik az állapotuk, ezután az időszakos karbantartás garantálja, hogy örökéletű marad. Nézzük csak a műemlék épületeket, ahol több százéves fanyílászárók adják meg azt az arculatot, amitől megőrizzük őket az emlékezetünkben.

 

Nálunk a legegyszerűbb megoldások is kiválóak

Mi csakis az adott helyhez illeszkedő, az adott épület, ház arculatát kiemelő ajtókat készítünk. S ezek az ajtók nemcsak az épülettel, a környezettel, de a beltéri nyílászárókkal, az ablak, ablakok megjelenésével is harmonizálnak. A legegyszerűbb ajtónk is minőségi, de természetesen prémium változatokat is készítünk egyedi igények szerint. Az ajtó nyitással sem lesz gond, mint némelyikkel, amit neten rendelnek. Ahová balos kell, az olyan módon, olya funkciókkal, ahová jobbos azt pedig azzal gyártjuk le.

Mindenkinek saját, modern, színben, árban, a biztonság tekintetében olyan ajtaja lesz velünk együttműködve, amilyet elképzelt. Akinek a fehér tetszik és olyan illik a lakáshoz, annak olyan lesz, akinek az antracit szürke neki olyan.

Mi csakis az adott elképzelésekhez illeszkedő ajtókat tervezünk, készítünk és építünk be. A kapcsolat felvétele után a méretek alapján vagy helyszíni felméréssel, a biztonsági céloknak megfelelő ajtókat készítjük el, az acél alapanyagból készültekhez képest is biztonságosabban. S az áraink is jóval jobbak lesznek, ha a használat idejét, a karbantartás lehetőségét is hozzáadja valaki az ár/érték arányhoz.

Mi megkíméljük a csalódástól, mert mi azt az ajtót, azokkal a funkciókkal, olyan minőségben, azon az áron készítjük el, amit megbeszéltünk!

Mi állunk ebben a rendelkezésére!

fából készült egyedi ajtók bejáratokhoz