Beltéri ajtó, ami tökéletesen illik az épület minden belső teréhez.

Egy-egy épület, lakás hangulatát, belső építészetét nagymértékben meghatározzák a beltéri bútorok, berendezések. Ebben kiemelkedő szerep jut a beltéri ajtók különböző típusainak. Ráadásul a beltéri ajtók sok más berendezési tárggyal ellentétben szinte sohasem cserélődnek le. Emiatt nagyon fontos már az első alkalommal a megfelelő választás.

Mi csakis egyedi, az igényekhez igazodó ajtókat kínálunk!

 

A fa ajtó, természetessége, egyedi kidolgozási lehetőségei ugyanis mind-mind amellett szólnak, hogy hosszú távon sokkal jobb választás, mint a más típusú termékek. Sokféle eljárással igyekeznek ugyanis a „nem valódi fából” vagy kifejezetten műanyagból készülő ajtókat úgy elkészíteni, hogy azok fa hatásúak legyenek. Ilyen a CPL eljárás is, amivel egy fedő réteget hoznak létre az ajtó felületén. Ez ellenálóbbá teszi és még inkább a természetes hatás illúzióját kelti.

A természetesség hangulata és érzése mindenek felett

Azonban lehet bármilyen modern egy eljárás, egy ajtó, az egyéb szempontokat is figyelembe véve, nem a vegyészeti, technikai eljárásoktól lesz jó egy termék. Hanem attól, ahogyan évezredek óta mindig is volt, az az ügyes mesterembertől lesz igazán jó valami. A szakmáját mélyen ismerő embertől, aki képes a kor színvonalának megfelelő technológiák, funkciók alkalmazására. Mindezt anélkül, hogy a természetes anyagokat műre váltaná le.

Aki a fa ajtók alapanyagai miatt a természetért aggódna, azoknak elmondható, hogy ezek nemcsak a lakók teljes életére, hanem még az örököseik örömére is készülnek. Sokkal kisebb az ökológiai lábnyomuk, mint a könnyebben sérülő, vetemedő műanyag társaiknak. Ráadásul egy fa beltéri ajtó, bármikor felújítható, újra festhető, szépsége sokáig megőrizhető, szemben a más alapanyagokból készülőkkel. Legyen az akár tolóajtó, harmonika ajtó, ami több mozgatást igényel, akkor sem kell egy ilyen beltéri ajtó tulajdonosának aggódnia.

beltéri ajtó

Sokszínű változatosság

Természetesen ez a termék is többféle változatban készül, lehet ez, ahogy említettük harmonika, esetleg tolóajtó, lehet laminált a felülete, lehet benne üveg betét, lehetnek rajta fém díszítések. A részletek az egyedi gyártás miatt mindig igazodnak a megrendelő elvárásaihoz. Annak érdekében, hogy a saját megálmodott világát, otthonát a lehető legtökéletesebben rendezzük be az általunk készített nyílászáróinkkal.

kékszínű ajtó belső térbeAz alapanyagoknál is már széles a választék, kedvelt a tölgy, a dió, a mahagóni, de az ajtókhoz tartozó vasalatok, kilincsek is egyedi fényt kölcsönöznek ezeknek az ajtóknak. Az üveges betétek lehetnek egyneműek, színesek, de akár egyszerű sima fehér is. Ahogyan a kilincsek formája, anyaga, kidolgozása is egészen sokféle. Az összes lehetséges variációt fel sem tudjuk sorolni. Mire lesz szükség ez mindig a személyes egyeztetés alkalmával derül ki. Azonban az előregyártott ajtókhoz képest, mi többféle igénnyel is meg tudunk birkózni.

A szolgáltatások, amiket az ajtó gyártás mellé felépítettünk, a beépítéssel együtt segítik, hogy az adott helyen valóban úgy mutassanak ajtóink, ahogy azt elképzelték. Az előzetesen meghatározott feltételek számunkra nem akadályok, hanem kifejezetten inkább inspirálnak. Az általunk követett gyártási folyamat, a beépítés mindkét oldal, vevő és gyártó részéről is megfelelő garanciákat rejt.

Amennyiben még csak az érdeklődés, információk összegyűjtésének a fázisában van, akkor is érdemes tájékoztató anyagot, személyes telefonos vagy online konzultációt kérnie tőlünk.

Hiszen nem győzzük hangsúlyozni a beltéri ajtókkal kapcsolatos döntése nagyon hosszú időre szól.

Ezért hosszú távon sokkal jobban megéri körültekintően választani, semmint pár szempont alapján elhamarkodni ezt a lépést.

Mi állunk ebben a rendelkezésére!

beltéri ajtó