A szép és praktikus dolgokat szeretjük mindannyian. Szép az, ami valami egészen mást jelent Neked, mint a hétköznapi, szabvány és tömeg gyártott dolgok. A szépség mindig egyedi és különleges. A szépség ugyanakkor nem mulandó, csak változtatja az alakzatait. A szépség egészen más érzéseket kelt bennünk, mint ha valami csak funkcionális, a célnak megfelel és még jól is néz ki. A szépséget létrehozni a leghétköznapibb dolgainkban, mint amilyenek a nyílászárók sokkal nehezebb, mint egy-egy művészeti alkotásban. Az emberek ízlése más és más, mint ahogy a házak, lakások, amiben élnek is. Így mindenkinek egészen más dolgok jelenthetik a szépséget. A mi munkánkban, a nyílászáró készítésben és kifejezetten a fanyílászáróknál, mi ezt az egyedi szépséget minden egyes megrendelésénél, az adott lakás, ház igényeinek megfelelően újra alkothatjuk.

A Halas-Fa-Door Kft. csapatát is oly módon hoztuk létre és építettük fel több mint 30 év alatt, hogy a munkatársaink szakértelme, magas fokú esztétikai érzékkel is párosuljon. A fával nem lehet máshogy bánni, mint ahogyan azt a régi mesteremberek tették, csakis szeretettel. Még ha a technikai eszközök, a feldolgozás módja meg is változott. A fa kínálta harmonikus szépség jelenik meg a nyílászáróinkban és így ügyfeleink épületein is. Ezt az érzést kínáljuk minden egyes legyártott ajtóval vagy ablakkal azoknak, akik velünk kapcsolatba lépnek.

Szép és praktikus nyílászárók

A praktikusság, bármennyire technológia uralta világban élünk is még ma is nagy kincs. A könnyű kezelhetőség, a ritka meghibásodás, a hosszú élettartam valljuk, hogy ma is fontos minden terméknél. Ennek ellenére sokszor érezzük úgy, hogy a használati tárgyaink kezelése túl bonyolult. Túl gyakran lépnek fel hibák a készülékeknél. Vannak hibák, amelyek rejtélyes módon felbukkannak, eltűnnek, majd újból megjelennek. S vannak, amelyek végleg tönkre teszik a dolgainkat.  Így a ma készült termékek élettartama, ahogy gyakran szembesülünk vele igen rövid idejű.

A mi fanyílászáróink viszont könnyen kezelhetők, egyszerűen tisztíthatóak, karbantarthatók. Hosszú évek után is egyszerűen felújíthatók, újra festhetők és így az élettartamuk is sokszorosa, más hasonló termékekhez képest. Így a szépség és a praktikusság e kettőse miatt, ami mellé garantáljuk a jó árakat érdemes bennünket választani.

Fanyílászáró ajánlat kérés