Fa ajtó

Fenyő bejárati ajtó

A fenyő bejárati ajtóknál, ahogy a karácsonyfáknál sem mindegy, hogy milyen fenyő alapanyagot választunk. Sokféle fenyőfa típus létezik. S akik igazán figyelnek erre azok pontosan fel is tüntetik, hogy ők az adott bejárati ajtót milyen fenyőből készítették. A fenyőfák közül is van ugyanis olcsóbb és drágább is. Az ár gyakran összefüggésben van – különösen a bejárati ajtónál – az anyagminőséggel. A fenyő bejárati ajtókat viszont az egyedi esztétikai minőségük, látványos kinézetük miatt szeretik sokan.

A fenyőfák erezete, mintázata különleges bejáratokat eredményez. Nem véletlen, hogy régen számos székesegyház bejárata is fenyőből készült. Míg a vasajtók az állandóságot, hogy milyen nehéz és fáradtságos munka Isten elé a mennybe kerülni szimbolizálták, addig a fenyő bejárati ajtók az életet. Az élet ugyanis állandó mozgásban, változásban van. A fenyő, még ha különböző módon kezelték is ezt kitűnően jelzi. A színe, az évek alatt, az időjárási körülmények szerint változik. Ez a folyamat, azonban inkább olyan, mint a jó boré. Idővel nemesedik, érik a fenyőfa.

Sőt külön szeretjük a fenyő bejárati ajtókban, hogy velünk együtt változik, érik. Így még fiatalon választva egy fenyő bejárati ajtót, annak világos színei az élet perspektíváját jelentik. Addig, a gyereknevelés idején azt a világot, ahol a gyermekeink élményei kialakulnak. Idősebb emberként, pedig már hordozzák mindazt a tapasztalatot, amit az életben összegyűjtöttünk.

A fenyő bejárati ajtó megérdemeli ezeket a szavakat

régi díszes ajtóTalán van, aki túlzónak, vagy patetikusnak gondolja ezeket a sorokat, de 30 év tapasztalatával a hátunk mögött mi színről színre láttuk, hogyan változnak az általunk beépített fenyő bejárati ajtók. S az általunk készített fenyő bejárati ajtók, már ilyen perspektívából, ilyen tapasztalatokkal készülnek. Tudjuk mennyi örömet és élményt rejtenek azok az otthonok, amelyekbe ilyen bejárati ajtókon lépnek be. S jó érzés visszatérni egy-egy ilyen helyre, ahol az élet örömteli nyomokat hagy.

Amennyiben ilyen egyed fenyő bejáratai ajtókat szeretnél, akkor jó helyen jársz. Mi a házatok, a lakásotok, az esztétikai elvárások és a rendelkezésre álló költségkeretek alapján pontosan tudunk segíteni abban, hogy milyen a számotokra legmegfelelőbb fenyő bejárati ajtó. Ráadásul most ehhez kedvezmények és bónuszok sorát használhatod ki, mint amilyen az ingyenes helyszíni felmérés, a 10% kedvezmény bónusz és az ingyenes kiszállítás. Fenyő bejárati ajtódhoz kérj ajánlatot most.

 

Fanyílászáró ajánlat kérés

(1) Hozzászólás

  1. Váradi Sándorné says:

    T.Uram!
    Szükségem lenne,egy fenyő napsugaras ajtóra,mérete 90× 210.Szeretnék árajánlatot kérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük