Fa ablak

Új fa ablak

A leggyakrabban, ha valami új általunk megvásárolt termékkel kapcsolatos beszámolót keresünk, az valljuk be igazából a ház, a lakás teljes egészéhez, vagy még gyakrabban az új autókhoz kötődik. S ilyenkor milyen jellemzők, azok, amelyeket legtöbbször felsorolunk, az új termékkel kapcsolatban?

Bármilyen furcsa is, de legelőször is az illatok tesznek nagyon mély benyomást ránk. Az illatok, amik sokszor a tisztasággal, s a természetességgel állnak kapcsolatban. Amikor felidézünk egy emléket az illatok, majd a színek vezetnek minket leginkább. Ahogyan Proust Eltűnt idő nyomában című regényében is a madeilene sütemény indítja el az emlékezés folyamatát. Az új házakban, lakásokban az illatokat leginkább a festés, a padlók és természetesen, ha fából vannak az ablakok határozzák meg. A természetes kő, mész, fa illat az ember számára mindig is természetes, maga az élet. Az autó értékesítők, emitt trükkökhöz is folyamodnak. Természetes fenyő vagy más faanyag, tengervíz illatát imitáló illatosítókat helyeznek el az autó terében. Így tudják elérni, hogy az ember számára a természetellenes műanyag illatát elfogadhatóvá tegyék.

A másik fontos elem az új tárgyaknál a színek, a fények. Ahogy megcsillan a fény a tiszta felületeken. A fény, ugyanis nem csak a tisztaságot, hanem új horizontokat is jelent a számunkra. A fényes, világos terek új perspektívákat, így életörömet sugallnak.

A funkciók, a felhasználási lehetőségek azok, amik harmadikként megfognak minket egy új tárgynál. Ma sok gyártó rá is játszik ezekre. Egyes használati tárgyakban halmozzák is s funkciókat, sok olyat építve bele, amit soha nem is használunk. Ez a sok plusz funkció, igazából a használati érték felsorolását nyújtja csak, viszont drágítja is egyben a termékeket. Sokan emiatt szeretik jobban a letisztultabb tereket, tárgyakat. Ezek szépsége abból is ered, hogy csak azokat a funkciókat tartalmazzák – minden zsúfoltság és lehetséges probléma nélkül – amelyekre igazán szükségünk van.

 

Elvárások az új fa ablakkal szemben

A mi új faablakaink ezeknek az elvárásoknak, kicsiben, de mind magas fokon megfelelnek. Az új faablakok illata, mint minden faterméké nagyon kellemes. A faablakok színei, a nap járásával mindig más-más, de igazán fényes, különleges arcuk mutatják. Az általunk gyártott új faablakok funkciói, pedig az adott hely igényeinek megfelelően kerülnek beépítésre.

Így, ha új faablakokra van szükséged, akkor használd ki a 10%-os kedvezményünk, az ingyenes helyszíni felmérést és ingyenes kiszállítást.

Fanyílászáró ajánlat kérés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük